Mandag den 15 Februar

I dag så kikket vi på videoer om en rubothund. Vi kikket også på vidoer om Insudreiroboter og så snakket vi i den sammenheng litt om servomotorer som vi hlder på med akkurat nå. Vi kikket også på en video som handlet om de 6 aksene på en industrirobot, og så snakket vi litt om det.

Så gikk vi over til å jobbe med det læringsoppdraget som handler om servomotorer del 2. I del 2 så skal vi kunne stille inn servoposisjonen ved hjelp av et potmeter. Vi skulle egentig ha kommet så langt at vi skulle ha gått gjennom detaljene i programmet. Det viste seg at noen av elevene allikevell ikke hadde fått gjennomført programmeringen, slik at vi satte av ekstra tid til å få programmet ferdig. Alle skal nå ha et fungerende program og de som ikke har det bør vel jobbe litt med dette hjemme.

Neste gang: Vi går gjennom detaljene i programmet og får ferdig dokumentasjonen fro del 2 av læringsoppdraget.