Onsdag den 28 September

Nå har vi kommet så langt at vi har fått installert 2 stk Raspberry PI og koplet opp et lokalnett, Vi får kontakt med hverandre ved å pinge, og vi kommer også ut på Internett. Sjakkspill med Raspberry PI og via nettverk fungerer også bra.

Først så kan vi kanskje dokumentere det nettverket som vi har og laget og utarbeide en kort beskrivelse av komponenter og virkemåte. Vi kan for eksempel bruke ptogrammet på nettsiden diagrams.net til å utarbeide en tegning av nettverkstoplogien, og så kan vi også utarbeide en kort beskrivende tekst.

Nå kan vi kanskje også prøve ut dette med server og klient og så sette opp en webserver på Raspberry PI. Her er en link som sannsynligvis beskriver hvordan dette kan gjøres.

https://www.tomshardware.com/news/raspberry-pi-web-server,40174.html